Over Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego Mijn 3 allesies die ik zo liefheb.Foto 2 is Vincent die ik 7 april heb moeten laten inslapen mijn dikke lieve schat!Het gemis is enorm groot en jij blijft mijn toppertje!1e foto is Vienna het vrouwtje zij is rustig en erg lief en knuffelig.
Heb 2 keer een nestje met haar gehad en daarvan 1 pup gehouden en dat is Diego,ons reutje van 4 jaar.Zij is nu 8 jaar.
Diego een leuke lieve knuffelkont die altijd bij vrouwtje is,en mij geen seconde uit het oog verliest.Dikke scheet.Huppelt als een konijntje als hij rent.


Mijn Vincent die ik 10 jaar heb gehad,en zoveel steun en troost van heb gehad in moeilijke periodes,vrouwtjes beschermer vertrouweling en altijd blije vrolijke kwispelkont. Jij bent en blijft voor altijd in mijn hart,het gemis is erg groot.      

Krabbels aan Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

honden page profiel White ShadowWhite Shadow schreef om 23 mei om 17:25
Dankjewel voor je berichtje. Shadow is mijn trots. Jij hebt ook prachthondjes. En ook Vincent die nu in de hondehemel is. Veel sterkte nog met het verlies van je trouwe kameraad.
honden page profiel Ria Vincent R.I.P.Vienna en DiegoRia Vincent R.I.P.Vienna en Diego schreef om 21 mei om 09:50
Oke bevalt het wonen je hier in groningen dan,ik zou nergens anders meer willen wonen.Mooie natuur om te wandelen en fietsen.Maar goed ik ben een echte Groninger,nuchter en sociaal.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef om 21 mei om 07:18
ik kom uit het zuidwesten en woon hier sinds ik bams heb, inmiddels 8 jaar.... vlakbij winschoten.
honden page profiel MartineMartine schreef om 16 mei om 17:34
Heel veel sterkte!
honden page profiel Ria Vincent R.I.P.Vienna en DiegoRia Vincent R.I.P.Vienna en Diego schreef om 14 mei om 14:42
Mis je gigantisch en probeer mij goed te houden,ook voor de andere twee schatten van mij.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego heeft 226 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego was voor het laatst online 7 jaar, 3 maanden, 5 dagen, 16 uur, 54 minuten, 3 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^